over connect


Nursing Connect  is een nieuw social network voor verpleegkundigen en verzorgenden. Dit is dé plek waar je in contact kunt komen met al je collega’s in de zorg. Om met elkaar te sparren over moeilijke kwesties die spelen op de werkvloer, om vragen te stellen of discussies te starten.

Om toegang te krijgen tot deze exclusieve community dien je je te registreren als gebruiker op www.nursing.nl. Registreren is heel eenvoudig en gratis bovendien. Hoe meer verpleegkundigen en verzorgenden zich registreren, hoe levendiger de community wordt.

Op dit moment zijn er drie thema’s gestart: wondzorg, beroepsontwikkeling en opleidingen. Daar komen in de toekomst meer thema’s bij. Nursing Connect wordt nog uitgebreid met experts binnen de verpleegkunde, zodat vragen ook echt op een inhoudelijke manier beantwoord worden. Ook fabrikanten of leveranciers die in contact willen komen met verpleegkundigen en verzorgenden kunnen terecht op Connect.

Nursing Connect is er voor verpleegkundigen en verzorgenden. Jullie maken, delen en ontmoeten elkaar op Nursing Connect. Maak er gebruik van! 

Betrek je collega’s bij jouw verpleegkundige praktijk en deel je kennis met elkaar

Deel je ervaring Bespreek je dilemma
Deel je mening Start een discussie