Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Even voorstellen: weblogger Ingrid

Ingrid schrijft voor TvZ online schrijven over haar ervaringen en visie als verpleegkundige. Zij stelt zich voor:
TvZ weblogger Ingrid

‘Als trajectbegeleider begeleid ik dementerende ouderen die nog thuiswonen. Tijdens deze huisbezoeken begeleid ik het gehele traject van het moment dat ik bij een cliënt voor het eerst binnen kom tot het einde: opname of overlijden. Niet alleen de dementerende begeleid ik in deze maar ook de mantelzorgers. Hen mogen we zeker niet vergeten!

Als verpleegkundige ben ik de afgelopen jaren in diverse werkvelden werkzaam geweest, van wijkverpleegkundige tot leidinggevende binnen de thuiszorg. Ik vind het heerlijk om weer dicht bij de cliënt en zijn mantelzorgers te staan en daadwerkelijk iets te kunnen betekenen en te doen.’

 

Lees de eerste webblog van Ingrid

TvVOnline redactie

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.