Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Win € 2500 met aanpak van ondervoeding

Verpleegkundigen die een idee of een project hebben om ondervoeding in hun aanstelling aan te pakken kunnen zich aanmelden voor de aanmoedigingsprijs van Stichting EOI (Eerstelijns Ondervoedings Instituut).

De prijs van € 2500 wordt uitgereikt op 12 december 2012 op de ‘Dag van de Ondervoeding’. Deze prijs is bedoeld voor het meest vernieuwende idee om ondervoeding aan te pakken. Voorwaarden om in aanmerking te komen voor de aanmoedigingsprijs en het inschrijfformulier zijn te vinden op www.eoi.nl. Het idee moet uiterlijk 11 november 2012 ingediend zijn.
 

Dag van de ondervoeding
Om ziektegerelateerde ondervoeding beter op de kaart te zetten organiseert de Stichting EOI op 12-12-12 de ‘Dag van de Ondervoeding’. Tijdens deze dag wordt de prijswinnaar bekend gemaakt en biedt Stichting EOI zorgprofessionals in de eerste lijn handreikingen om ondervoeding onder de aandacht te brengen. 

 

Bron: V&VN

TvVOnline redactie

2 reacties

 • no-profile-image

  m larijsen

  Wij werken op een zorgwoonboerderij en koken zelf.

  doen dagelijks boodschappen, alles vers en veel fruit.

  Door de geur van het koken, meehelpen eten onze bewoners goed. Ook als iemand iets niet lust wordt daar rekening mee gehouden.Bij ons kennen we het probleem van ondervoeding niet.

 • no-profile-image

  Miranda L.

  Mooi initiatief! Hoop dat er veel ideeë binnen gaan komen, succes allemaal.

Of registreer je om te kunnen reageren.