Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Nieuwe lector ouderenzorg: Hilde de Vocht

Hilde de Vocht is afgelopen week geïnstalleerd als lector Algemene gezondheidszorg: ouderenzorg en palliatieve zorg, bij de Saxion Hogeschool in Enschede.
Nieuwe lector ouderenzorg: Hilde de Vocht
Foto: Evert van de Worp

De Vocht deed ondermeer promotie-onderzoek naar sexualiteit en intimiteit in de oncologische en palliatieve zorg. Dit onderwerp is een van de speerpunten van het lectoraat, dat ook trainingen op dit gebied verzorgt.

In november 2012 werd De Vocht, opgeleid tot gedragswetenschapper, onderscheiden met de 'Friend of Nursing Award' van de internationale organisatie Sigma Theta Tau International. Deze prijs wordt toegekend aan mensen die een bijzondere bijdrage aan de ontwikkeling van het beroep van verpleegkundige hebben geleverd.

Esther Heeswijk van

Of registreer je om te kunnen reageren.