Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Vilans en Nictiz bundelen expertise

Vilans en Nictiz bundelen hun expertise en gaan samenwerken op het thema eHealth van Kennisplein Chronische Zorg.
Nictiz en Vilans streven beiden naar betere zorg.
Nictiz en Vilans streven beiden naar betere zorg.

Nictiz en Vilans streven beiden naar betere zorg. Nictiz heeft veel kennis in huis over eHealth. Zij analyseren en duiden de ontwikkelingen in het gebruik van ICT in de zorg. Ook voor Vilans is zorg en technologie een speerpunt. Daarnaast heeft Vilans de publieke taak om kennis over eHealth te verspreiden.

eHealth-monitor en trends

Jaarlijks brengt Nictiz samen met het NIVEL een eHealth-monitor uit. Ook brengen zij in diverse publicaties trends in beeld. Een mooi voorbeeld hiervan is het 'Trendboek Spelen met de zorg van morgen' dat Nictiz ontwikkelde samen met het Radboudumc.

Nictiz en Vilans streven beiden naar betere zorg. Nictiz heeft veel kennis in huis over eHealth. Zij analyseren en duiden de ontwikkelingen in het gebruik van ICT in de zorg.

Trendboek Spelen met de zorg van morgen

Ook voor Vilans is zorg en technologie een speerpunt. Daarnaast heeft Vilans de publieke taak om kennis over eHealth te verspreiden.

Jaarlijks brengt Nictiz samen met het NIVEL een eHealth-monitor uit. Ook brengen zij in diverse publicaties trends in beeld. Een mooi voorbeeld hiervan is het 'Trendboek Spelen met de zorg van morgen' dat Nictiz ontwikkelde samen met het Radboudumc.

Het thema eHealth op Kennisplein Chronische Zorg biedt eerstelijns zorgverleners, wijkprofessionals en managers praktijkgerichte informatie over eHealth. Je vindt er nieuws, trends, inzichten en ervaringen op het gebied van gezondheids apps, patiëntenportalen en andere eHealth-toepassingen. De samenwerking biedt kansen om de informatie op het kennisplein verder uit te breiden, bijvoorbeeld met het onderwerp Consumenten eHealth en een grotere groep zorgprofessionals te bereiken.

Rhijja Jansen

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.