Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Nieuw: gratis app voor nachtdienst

Met de app ‘Goedenacht’ leer je onder andere wat je het beste kunt eten tijdens nachtdiensten.
goedenacht.jpg

De nieuwe app is ontwikkeld door Stichting Arbeidsmarkt Ziekenhuizen (StAZ) en het Sociaal Fonds voor de Kennissector. De app is in het bijzonder voor nachtdiensten in het ziekenhuis ontwikkeld, maar geeft ook nuttige informatie voor verzorgenden die nachtdiensten draaien.

Tips voor nachtdienst

De app biedt praktische informatie en tips over hoe je als verpleegkundige vitaal en gezond kunt blijven tijdens de nachtdienst. De app bevat vier onderdelen met bruikbare tips, weetjes en hulpmiddelen. Zo is er te vinden wat je het beste kunt eten tijdens de nachtdienst en worden er recepten gegeven. Ook is er een alert in te stellen zodat er signalen komen wanneer er wat gegeten kan worden. Ook kun je je alertheid testen met speciale spelletjes.

Klik hier om de app te downloaden voor je iPhone, en hier om hem te downloaden voor de Android. 


Deze 6 apps zijn handig voor verzorgenden ig en verpleegkundigen. Lees meer>>

Rhijja Jansen

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.