Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Blaasontsteking (kraamzorg)

Veel drinken is éxtra belangrijk.

Kraamvrouwen hebben een vergrote kans op blaasontsteking. Dit komt doordat de blaas voor, tijdens of na de bevalling vaak is uitgerekt. Bovendien is het gebied rondom de plasbuis de eerste dagen of weken beurs en pijnlijk. Met casus en advies van uroloog Laetitia de Kort.

Klik op de paperclip om het volledige artikel te downloaden.

Redactie Nursing.nl

Eén reactie

 • no-profile-image

  wretescerfelo

  Simply wish to say your article is as amazing. The clarity in your post is simply great and i could assume you are an expert on this subject. Fine with your permission let me to grab your RSS feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please continue the rewarding work.

  digital slr camera review

  canon EOS rebel t3

  https://plus.google.com/117885704816091281072/posts/16f14VPWBqF

Of registreer je om te kunnen reageren.