Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Kaart van Lucia de B. uit gevangenis

Lucia de B. oefent met schrijven na haar CVA. Nursing kreeg van haar vertrouwelinge Metta de Noo de kaarten die zij schreef.

Tekst:
Ik vind het hier niet leuk meer! Ik weet het, waarom zou ik het niet meer leuk vinden? Je hebt hier tenslotte alles wat een mens zich kan wensen, nietwaar? Gratis kost en inwoning, je eigen kamer met douche, tv/radio, een koelkast en een koffiezetapparaat. Een uitzicht om van te smullen en sociale contacten! Daar komt nog eens bij dat de beveiliging fantastisch is (Geert Wilders zou er jaloers op zijn). En toch vind ik het hier niet leuk meer. Ondankbaar nest hé. Groetjes Lucia.

Redactie Nursing.nl

Eén reactie

  • no-profile-image

    lydia mol

    Goede morgen Lucia, ik wens je heel veel sterkte. Je bent een heel sterke vrouw (collega). Ik wilde dat ik ook zo 'n doorzetter was.
    vr. gr. Lydia

Of registreer je om te kunnen reageren.