Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Triage op de seh - richtlijn (2008)

Nieuwe standaard in herziene richtlijn Triage helpt gezondheidsschade bij patiënt voorkomen.
Triage op de seh - richtlijn (2008)

Sinds september 2008 is er een herziene richtlijn Triage die de systematische triage bevordert, en de handelwijzen van de spoedeisende hulp-verpleegkundigen standardiseert. Triage is een systeem voor het classificeren van de urgentie van patiënten die zich melden op de afdeling spoedeisende hulp. De herziene richtlijnen zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en wordt gedragen door de professionals in het veld. 

De richtlijn is te downloaden van de websites van het LEVV en de NVSHV.

Redactie Nursing.nl

Of registreer je om te kunnen reageren.