Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Nurses on Tour

Vier HBO-V studenten, studerende aan de Hogeschool Zeeland te Vlissingen, hebben gedurende hun stageperiode in het Regionale Ziekenhuis te Bolgatanga in het noorden van Ghana ervaren hoe groot de problematiek rondom het gezondheidsprobleem malaria is.

In samenwerking met de medewerkers van Ontmoet Afrika in Bolgatanga en het Rode Kruis hebben zij onder naam van Nurses on Tour een project opgezet om malaria tegen te gaan. Hun motto is: "Stop Malaria, Save a Child".

Bekijk het fotoverslag van Nurses on Tour

Klik op de bijlage voor een samenvatting van hun activiteiten of surf naar de website nursesontour.nl

Redactie Nursing.nl

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.