Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Borstvoeding bij prematuren

Het protocol 'Borstvoeding en Prematuur' is bestemd voor moeders en zorgverleners.

In nauwe samenwerking met lactatiekundige Gerda Stam en kinderarts Erica Post van Mesos Medisch Centrum in Utrecht en kinderdiëtist Stefan Kleintjes heeft het Kenniscentrum Borstvoeding het protocol 'Borstvoeding en Prematuur' opgesteld.

Succes
Dit protocol wordt al enige jaren toegepast in Mesos Medisch Centrum en niet zonder succes: het percentage moeders dat mét borstvoeding het ziekenhuis verlaat, ligt significant hoger ten opzichte van andere ziekenhuizen.

Het Protocol Borstvoeding en Prematuur is bestemd voor moeders en zorgverleners. Op de site van www.borstvoeding.com staat ook Een uitgebreid ervaringsverhaal.

Redactie Nursing.nl

Of registreer je om te kunnen reageren.