Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Scriptiewinkel.nl

Is je eindscriptie met minimaal een 7 beoordeeld en wil je dat de inhoud bekend wordt bij bedrijven en instellingen, dan kun je deze aanmelden bij scriptiewinkel.nl.

Scriptiewinkel.nl verbindt studenten met bedrijven en instellingen. De scripties van studenten zijn voor instellingen een voordelige bron van kennis en (markt-)onderzoek. Scripties moeten wel met minimaal een zeven zijn beoordeeld en worden daarnaast, voor publicatie, door een onafhankelijke redactie gecontroleerd.

Hoe werkt het?
Hbo-studenten kunnen hun scriptie aanmelden. Deze scripties verschijnen met een samenvatting op scriptiewinkel.nl. Tegen een vaste vergoeding van 40 euro kunnen vervolgens de scriptie en het cv van de auteur besteld worden. De student ontvangt 10 euro per verkochte scriptie en maakt kans op de Scriptieprijs 2008 ter waarde van 3.500 euro.

Redactie Nursing.nl

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.