Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Wat je moet weten over palliatieve sedatie

Verpleegkundigen hebben weinig kennis over de werkwijze en hun verantwoordelijkheden rond palliatieve sedatie. Dat stelde verpleegkundige Frank Oosterveer onlangs in een gesprek met Nursing. Hij deed onderzoek naar de naleving van de de richtlijn palliatieve sedatie in de praktijk.
Wat je moet weten over palliatieve sedatie

Onlangs is de richtlijn palliatieve sedatie van de KNMG herzien. En hierbij is ook rekening gehouden met de taak van verpleegkundigen bij palliatieve sedatie. In Nursing februari verscheen een artikel over de verpleegkundige rol bij palliatieve sedatie.

Download het artikel over palliatieve sedatie uit Nursing februari 2009.

En lees het artikel in Medisch Contact.

Redactie Nursing.nl

Of registreer je om te kunnen reageren.