Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Zingende verpleegkundigen oogsten succes

Vijf praktizerende anesthesieverpleegkundigen zijn aan het doorbreken op een totaal ander vlak: de muziek! De zoetgevooisde mannen zijn onder de naam The Laryngospasms bezig Amerika te veroveren met hun verpleegkundige a-capella liedjes.
Zingende verpleegkundigen oogsten succes

Zo werden de vijf verpleegkundigen onlangs uitgenodigd op auditie te komen doen in het populaire televisieprogramma America's got talent. Ze treden steevast op in hun uniform en zingen ook over hun werk. Het nummer 'Waking up is hard to do' op You Tube is al meer dan een miljoen keer bekeken.

Redactie Nursing.nl

Gerelateerde tags

3 reacties

Of registreer je om te kunnen reageren.