Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Wat vond jij van het Nursing Event?

Het Nursing Event 2009 ligt weer achter ons.
Wat vond jij van het Nursing Event?

Wij vonden het gezellig, jullie ook? Laat het ons weten, wie weet is het dan volgend jaar nóg leuker.

Redactie Nursing.nl

Gerelateerde tags

13 reacties

 • no-profile-image

  Gerda

  Veel workshops gingen niet door, spreker kwam niet opdagen, zaten we daar al een kwartier te wachten. Bij nog een workshop hing een klein papiertje gaat niet door, wat bijna niemand gezien heeft. Voor mij was de spreker over Dementie het enige wat goed was, zelfs komisch en erg herkenbaar. Ik werk dan ook in een PG team in de thuiszorg.Voor wat we gezien hebben vond ik de prijs veel te hoog, dus voor mij hoeft dit niet weer, laat de workshops beter aansluiten en de mensen die uitgenodigd zijn ook op tijd laten zijn.

 • no-profile-image

  Redactie Nursing

  Beste JW, wellicht verschillen de redacteur die de fotobijschriften heeft gemaakt en u van gevoel van humor, want deze prijs bestaat ook helemaal niet. Het was een grapje om aan te tonen dat de stand van NU'91 erg kleurrijk was. Vandaar. Uiteraard zouden we nooit een prijs uitreiken op basis van iets oppervlakkigs als de meest kleurrijke stand.

  Met vriendelijke groet, Nienke Berends

 • no-profile-image

  JW

  Ik las in de Nursing dat er een prijs is voor de meest kleurrijke stand. Dit lijkt mij een beetje een onzinnige selectie, nog los van de winnaar... Wat zegt de mate van kleurrijk zijn? Alleen hoeveel geld aan styling en decor uitgegeven is. Typisch voor NU'91 terwijl Nursing toch voor de inhoud gaat? Geef dan de prijs aan de meest informatieve stand, ook al wordt die informatie vanaf een simpele klaptafel gegeven zonder al teveel kleur. Dat zou niet uit moeten maken!

 • no-profile-image

  Lidy van Lankeren

  Wat we ook geprobeerd hebben, we kregen geen contact met de vereniging van stomaverpleegkundigen. We wilden niet zonder toestemming komen, maar hadden er maar wat graag bij geweest. Wij hopen dat volgend jaar Stichting Stomaatje wel wordt uitgenodigd voor een stand of presentatie.... want wij willen dat iedere stomaverpleegkundige onze site kent en doorgeeft!

 • no-profile-image

  Emmy Braam

  Dinsdag 15 dec Nursing Event bezocht.Locatie Utrecht
  heeft mijn voorkeur. Nu was het rennen om :De tafel voor 2" te halen als je met de trein komt.Ook het steeds overlappen van de workshopstijden is lastig om een keuze te maken.workshop pijnbestrijding sprong er
  voor mij echt uit.Aanbod practijkworkshops vond ik te laag.Om zoveel mogelijk van beurs en workshops te profiteren blijft het een hijgerige maar interessante dag.En kom ik volgend jaar graag weer!

 • no-profile-image

  wieke

  Naar seminair palliatieve zorg geweest. Matige informatie, veel was al bekend en eigenlijk een open deur. De prijs voor het gene wat geboden werd was zeer hoog. 77.00 voor twee uurtjes algemene informatie.
  Wat ik ook zeker miste was palliatieve/ terminalezorg bij/voor ernstig verstandelijk gehandicapten. Jammer want dat zeker een gat in de markt. Het was zeer koud in de collegezaal erg onaangenaam.
  De beurs op zich was onoverzichtelijk en rolstoel onvriendelijk. De koffie en broodjes veel te duur. Verpleegkundige verdienen niet zoveel ( grapje).
  Gelukkig kom ik uit de buurt anders zou ik zeer verbolgen zijn over het feit dat ik zover moet rijden voor zo'n nietszeggend EVENT"
  Helaas voor mij niet meer!!

 • no-profile-image

  elisa

  de locatie vond ik niet zo geslaagd, onoverzichtelijk.
  klantonvriendelijk muntjes kopen, 2 euro voor een kopje (1oo ml!) niet al te heet water waar ik een theezakje in kon soppen het is van de zotte!!
  de informatiemarkt viel ook wat tegen maar dat kan ook aan het tijdstip liggen waarop ik die bezocht: na de laatste workshop, dinsdagmiddag om 16.00 uur. de bezieling was er een beetje uit, sommige exposanten waren hun kraam al aan het ontmantelen.
  geen pluspunten?? jawel hoor: de workshops waren prima, het onbetwiste hoogtepunt was de lezing over de wondere wereld van dementie!

 • no-profile-image

  Yolanda

  Geweldige opening. Complimenten voor Thomas Borggrefe. Het theaterstuk heeft zeker bijgedrage aan een unieke opening. Goed om te ervaren dat ten opzichte van andere jaren de ouderenzorg / verpleeghuiszorg zich beter heeft weten te profileren.
  Wat betreft de locatie gaat mijn voorkeur uit naar de Jaarbeurs. Ik vond de opzet van de exposanten minder overzichtelijk en wat mij betreft mogen er wel meer exposanten deelneme aan het nursing event. Wat betreft de catering dat vond ik wat minder, onder andere door het vooraf moeten kopen van muntjes en daardoor vooraf al moet bepalen wat ik wil eten, vond ik minder prettig.
  Al met al kijk wel terug op een zeer leuke, geslaagde dag waarbij het toneelstuk voor mij het hoogtepunt van de dag was. Tot volgend jaar!

 • no-profile-image

  Cynthia

  Metname Pijnbestrijding, interessant en leerzaam! Omgaan met Emotie's in de Zorg prettig en in alle rust gebracht met aandacht voor de zorgverleners. Het toneelstuk (monoloog)goed weergegeven. Knap werk!

  Helaas is het ieder jaar weer rennen geblazen van het één naar de andere workshop, weinig tijd voor eten/drinks/babbeltje/stand bezoekjes.

 • no-profile-image

  gezina

  Ik ben maandag geweest en vond het geslaagde dag.
  Alleen de workshop over te dikke mensen verplaatsen viel tegen. Wanneer het niet lukt bel je maar de brandweer, was kort door de bocht het antwoord op mijn vraag hoe ik in een acute thuissituatie iemand van de grond moet krijgen in een te krappe ruimte.
  Ook de attitude van een van de vrijwilligers tijdens die workshop stond me tegen. "We zijn met een grote groep, en er komen er steeds meer".
  De koffie en the vond ik schandalig duur. Volgend jaar moet dat echt anders.

 • no-profile-image

  Jolanda

  Zeer geslaagde dag,jammer dat ik niet meer tijd had.
  Heb 3 workshops gevolgd en had er nog wel een paar willen doen.
  Je echt twee dagen nodig.
  Bedankt,tot volgend jaar.
  Allerbeste wensen voor alle.

 • no-profile-image

  Jan

  Erg leuke, leerzame dag.
  Veel praktische tips opgedaan over verschillende onderwerpen. Met name pijnbestrijding was erg leerzaam; ben benieuwd wanneer deze presentatie op de site komt!
  Er heerste daarnaast een prettige sfeer.

 • no-profile-image

  joke

  geslaagde dag! veel inspiratie opgedaan, met name over dementie, waarden in je beroep en feedback geven.
  jammer dat eten, drinken en parkeren extra betaald moest worden.
  het gedrag van enkele aanwezigen heb ik in meerdere workshops en tijdens de theatervoorstelling als storend ervaren.

Of registreer je om te kunnen reageren.