Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Nieuwe tak V&VN voor onderzoeksverpleegkundigen

Na V&VN Zelfstandigen is nu ook V&VN Research Professionals een feit.

De groep komt voort uit de Nederlandse Vereniging voor Research Verpleegkundigen. De naam research professionals is gekozen omdat naast verpleegkundigen ook researchmedewerkers lid zijn. Deze laatsten hebben een uiteenlopende achtergrond en zij houden zich bezig met logistieke processen van het klinisch wetenschappelijke onderzoek.

Kwaliteitsgebied
De afdeling heeft een eigen tijdschrift en doet veel aan scholing en deskundigheidsbevordering voor haar leden. Daarnaast hebben zij een eigen Kwaliteitsregister voor Research Professionals. Binnenkort gaat dit op in het Kwaliteitsregister V&VN, waarin de Research Professionals een eigen deskundigheidsgebied krijgen.

Ga naar de website voor V&VN Research Verpleegkundigen.

Redactie Nursing.nl

Of registreer je om te kunnen reageren.