Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Gratis rekencursus voor iedere Nursing abonnee

In samenwerking met E-Nursing biedt Nursing haar trouwe abonnee een GRATIS cursus verpleegkundig rekenen aan. In de eerste editie van 2011 word je geïnformeerd hoe je deze cursus kunt bestellen.
Gratis rekencursus voor iedere Nursing abonnee

Uit onderzoek van Nursing is gebleken dat verpleegkundigen nog altijd moeite hebben met rekenen. En daar willen we je graag bij helpen. De cursus “Verpleegkundig rekenen voor Nursing” is een e-learningmodule en deze wordt je aangeboden door E-Nursing, platform voor online zorgcursussen.

Indien je de cursus met goed gevolg hebt afgelegd ontvang je hiervoor 2 accreditatiepunten voor in het kwaliteitsregister V & V.

Bestellen
In het januarinummer van 2011 zit een brief met jouw unieke bestelcode. Ga hiermee naar Nursing Extra als je met de toets wilt beginnen. Vanaf 7 januari vind je daar ook meer informatie over de module verpleegkundig rekenen.

Let op: deze gratis cursus is bedoeld voor de abonnees van het tijdschrift en niet voor de abonnees van de online Nursing nieuwsbrief.

Redactie Nursing.nl

Gerelateerde tags

5 reacties

 • no-profile-image

  claudia denTek

  Graag zou ik de e-learning module rekenen willen bestellen Het is altijd goed om je kennis en kunde bij te houden

 • no-profile-image

  K. Bakker

  Nursing leden betalen voor het blad. Ik zie het dus als een extraatje voor de leden. De nieuwsbrief wordt gewoon gratis aangeboden.Wat mij betreft al heel loyaal en goed voor onze beroepsgroep.

  Het is even goed mogelijk om de cursus te volgen alleen zullen niet leden daarvoor moeten betalen.

 • no-profile-image

  marja Buur

  Ook ik vind het jammer dat deze cursus niet voor mij van toepassing kan zijn.(rekenen). Dat Nursing deze beslissing heeft genomen vind ik niet terecht. Ik wil wel, maar....... dan gewoon via e-nursing. Hopelijk nemen jullie de stap om deze cursus gewoon voor iedereen openbaar te maken. Dat zou ik heeeel prettig vinden.

 • no-profile-image

  Marianne Claessen

  Ik ben het helemaal met Alison Jolley eens en zou graag digitaal kunnen inschrijven. Ik woon in 't buitenland en het blijkt erg lastig te zijn bijscholing enz. te kunnen volgen.

 • no-profile-image

  Alison Jolley

  Jammer dat het ook niet voor degene is die alleen het online nursing ontvangen. Ik zou zelfs voor zo'n cursus willen betalen om mijn rekenen op peil te houden.

Of registreer je om te kunnen reageren.