Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Toets 1 Challenge: Anatomie en Fysiologie

Toets nummer één gaat over anatomie en fysiologie.
Toets 1 Challenge: Anatomie en Fysiologie

De eerste toets van de Nursing Challenge bevat dertig pittige vragen. Je hebt maar twee kansen om de toets te maken! Houd hier rekening mee en pak er voor de zekerheid literatuur bij, zoals Anatomie en fysiologie van de mens, kwalificatieniveau 4 van Elsevier Gezondheidszorg. Zo kun je feitjes die je niet weet opzoeken.

LET OP: de laatste toets telt! Dus ben je voor de eerste toets geslaagd, bedenk je dan goed of je het er nog eens op wilt gokken voor een beter resultaat. Ben je gezakt, dan spreekt voor zich dat je de toets nog eens probeert. De goede en foute antwoorden krijg je niet direct te zien.

E-Nursing
De kennistoetsen van de Nursing Challenge worden zorgvuldig samengesteld door E-Nursing. E-nursing is geaccrediteerd door de Accreditatiecommissie Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden, wat betekent dat wanneer je een cursus hebt gevolgd bij E-nursing, de accreditatiepunten bijgeschreven zullen worden in het Kwaliteitsregister van de V&VN.

Toets 1
Om de toets te kunnen maken met je je eerst registreren. Deze gegevens zijn van belang voor alle communicatie rondom de Challenge. Uiteraard wordt zorgvuldig met je gegevens omgegaan.

Direct naar toets 1: anatomie en fysiologie (2 accreditatiepunten)


Succes!

Klik hier voor een compleet overzicht van alle toetsen rondom de Nursing Challenge.


De Nursing Challenge wordt mede mogelijk gemaakt door
 

    

Redactie Nursing.nl

2 reacties

  • no-profile-image

    Marian Briene

    Leuk idee..kun je ook meedoen als leerlingverpleegkundige??Ik ben bijna vierdejaarsleerling (niveau 4)w68eq

  • no-profile-image

    Erik Laros

    leuk initiatief, allen wel jammer dat je als verpleegkundige werkzaam in de psychiatrie anders in het vak staat als bv. een A-verpleegkundige. Het lijkt erop dat de toetsing vooral op de A van toepassing zijn, of is dat verkeerd ingeschat?

Of registreer je om te kunnen reageren.