Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Realityserie met medewerkers Cordaan

De Amsterdamse regionale omroep AT5 heeft samen met zorginstelling Cordaan een realityserie gemaakt. Bekijk de uitzendingen hier.
Realityserie met medewerkers Cordaan

Hoewel de zorg bekend staat als een van de zwaarste beroepen, zouden Hetty, Ronald, Lucienne, Jan, Ibtissam en Mechtild hun werkkring voor geen goud willen missen. De zes hoofdpersonen werken op verschillende locaties in Amsterdam. Ook hun cliënten zijn allemaal anders.

Zo is Mechtild werkzaam in de thuiszorg, zij zorgt er voor dat zieke kinderen niet steeds naar het ziekenhuis hoeven en gewoon naar school kunnen gaan. Roland werkt met dementerende bejaarden en Ibtissam zorgt voor mensen die revalideren na een hersenbloeding. Jan werkt in een boten- en oude auto's-project met verstandelijk gehandicapte jongeren en Hetty is een teammanager in de zorg.

In deze AT5-serie kijk je mee over de schouders van deze zes mensen en zie je hoe zij lief en leed delen met hun cliënten, hoe ze grenzen moeten stellen, mensen uit de put praten en vooral hoe ze problemen oplossen waarvoor geen standaard handleiding bestaat.

Bekijk uitzending

Redactie Nursing.nl

Of registreer je om te kunnen reageren.