Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Gestart met een nieuwe baan?

Ben jij net veranderd van baan of begonnen aan je eerste job én vind je het leuk om gefotografeerd te worden op je nieuwe werkplek? Laat het ons weten!
Gestart met een nieuwe baan?

Voor een nieuwe rubriek in Nursing is de redactie op zoek naar verpleegkundigen die net zijn begonnen aan een nieuwe baan. Je wordt gefotografeerd op je nieuwe plek en daarbij verschijnt een korte tekst waarin je vertelt hoe je de nieuwe baan hebt gevonden. Lijkt het je leuk om mee te doen? Laat dan een reactie achter in het veld onderaan dit bericht of stuur een mail naar marloes.oelen@reedbusiness.nl.


Meer Nursing


Nursing
Nursing is de meest gelezen vaktitel voor verpleegkundigen niveau 4 en 5 in Nederland en Vlaanderen.
Word direct abonnee van Nursing.
Nursing op Facebook
Tegenwoordig kun je ook via Facebook op de hoogte van de laatste nieuwtjes, blogs en expertbijdragen. Ga naar
www.facebook.com/VakbladNursing
Vacature-alert
Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures, abonneer je dan op de vacature-alert van NursingBanen.
Ga naar NursingBanen.

Redactie Nursing.nl

Gerelateerde tags

6 reacties

 • no-profile-image

  Bart

  Na 4 11/2jaar lang studeren voor verpleegkundige ben ik sinds april eindelijk begonnen met de baan waar ik zo lang voor heb moeten leren. Mijn nieuwe baan is in het Martini ziekenhuis te Groningen op de afdeling interne geneeskunde met de specialismen algemen interne, endocrinologie en medische oncologie. Ik heb het enorm na mijn zin en zou het graag met anderen willen delen.

  Groeten Bart

 • no-profile-image

  Monique Zuidersma

  Na 11 jaar in de verstandelijk gehandicaptenzorg heb ik de stap gezet om bij thuiszorg Icare te gaan werken. Een hele andere tak van gezondheidzorg, maar wel terug naar de basis. Heerlijk lijkt me dat!

  Groeten Monique Zuidersma

 • no-profile-image

  erkens jessica

  Hallo,
  Na heel wat wikken en wegen heb ik de stap gezet om in het buitenland te gaan werken , ik ben een belgische en ben in juli 2011 begonnen in het AZM van maastricht, een hele cultuurshock toch wel .
  groetjes jessica

 • no-profile-image

  Marion Janssen

  Na 20 jaar werken op de kinderafdeling als verpleegkundige heb ik 3 jaar geleden de stoute schoenen aangetrokken en ben in de ICT wereld terecht gekomen. Wel nog steeds werkzaam voor het zelfde ziekenhuis, nl AZM te Maastricht.
  Een geheel andere job dan verpleegkundige. Ik doe nu wel het applicatiebeheer van de EPD's en heb de nursing module mee live gebracht in het AZM.

 • no-profile-image

  jurgen hautekeete

  Na ongeveer 9 jaar te werken als Operatiezaalverpleegkundige en een jaar les te geven ben ik momenteel tewerkgesteld als projectstaffing verpleegkundige bij CARE TALENTS. Zeer aangename en variërend job. Een mooie uitdaging om je kennis te ontplooien. Groetjes jurgen

 • no-profile-image

  Anita Mathoera

  Na 18 jaar werken op de dialyseafdeling van het Maasstad Ziekenhuis te Rotterdam werk ik sinds 1 juni als researchverpleegkundige bij de niertransplantatie van het ErasmusMC te Rotterdam. De werkzaamheden als researchverpleegkundige zijn zeer divers en mijnsinziens leuk om te delen met anderen.

  Met Vriendelijke Groet,
  Anita Mathoera

Of registreer je om te kunnen reageren.