Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Verslag prijswinnares Congresweek Oostende

Met Nursing Extra heeft Irene toegangskaarten voor de week van de Verpleegkundigen en Verloskundigen plus een hotelovernachting in het hotel The Imperial te Oostende gewonnen.
Verslag prijswinnares Congresweek Oostende

Van Irene ontvingen we een bericht hoe zij van deze prijs heeft genoten:

Samen met mijn zus Margo kijk ik met veel plezier terug op de week van de verpleegkundigen en verloskundigen in Oostende. Wij hebben van deze twee dagen genoten. Deze twee dagen had ik gekregen via een actie van Nursing Extra. Inclusief hotel overnachtingen en een heerlijk ontbijtbuffetje, alles was prima verzorgd.

Twee dagen met veel zinnige informatie
Op de 1e dag ging het over de nieuwste Europese richtlijnen voor reanimatie en het koelen van patiënten op de IC. Op de 2e dag hadden wij ons ingeschreven voor de vroedvrouwen (mijn zus is verloskundige) dit was leerzaam en leuk om ons een keer te verdiepen in elkaars vakgebied.

Verder hebben wij heerlijk gewandeld langs het strand van Oostende en zijn we lekker uit eten geweest. Het thuisfront was ook weer gelukkig toen wij weer thuis waren, waarschijnlijk door de meegebrachte Belgische bonbons!

Kortom 2 heerlijke dagen.

Irene Linssen,
Verpleegkundige NKI-AVL / Endoscopie afdeling.

Redactie Nursing.nl

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.