Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Klusjesmannen in de thuiszorg

Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen zalven benen en spuiten insuline bij cliënten in de thuiszorg.
Klusjesmannen in de thuiszorg

Redactie Nursing.nl

3 reacties

 • no-profile-image

  muisje

  Het insuline spuiten hadden ze beter achterwege kunnen laten, ben ik van mening. Wel mooi om te zien hoe ze de benen zalven. En hoe ze rondrijden met de scootmobiel en die stoel die aan de kant gegooit word.. Erg mooi gemaakt, maar de realiteit is toch anders.

 • no-profile-image

  Tanja

  Ik vind het prima dat ze laten zien dat het best een leuk "vakantie/bijbaantje" kan zijn. Maar het dat ze insuline mogen spuiten vindt ik geen goed voorbeeld. Dat is puur omdat het voor de tv is, dat laten we in de realiteit echt niet zomaar iedereen doen =S...

  Verder ben ik het inderdaad ook met Anita eens, leuke baan, maar wel doorwerken...

 • no-profile-image

  Anita

  Ik vind het erg leuk maar jammer genoeg moeten we toch harder werken dan we daar zien op het filmpje ...zo zouden de mensen thuis nog een verkeerd beeld krijgen van hoe het eigenlijk in het werkelijkheid gaat ...

Of registreer je om te kunnen reageren.