Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Win kaarten voor première de Goede Dood

Het Levenseinde Film & Documentaire Festival THE END is een initiatief van de NVVE in het kader van de Week van de Euthanasie van 6 t/m 12 februari 2012. Het is het eerste Documentaire en Film Festival ter wereld dat zich richt op euthanasie en andere keuzes rondom het zelfgewilde levenseinde.

Het filmfestival, aan het begin van de Week van de Euthanasie (9 t/m 12 februari), wordt geopend met de première van de Nederlandse film De Goede Dood. De film gaat over Bernhard, gespeeld door Wilbert Gieske, die een tumor heeft en zijn bevriende huisarts (Peter Tuinman) verzoekt om euthanasie. Het verhaal speelt zich af op de laatste avond dat Bernhard nog in leven is.

In de dagen na de première zijn in drie zalen Nederlandse en buitenlandse films en documentaires te zien over het levenseinde, steeds vanuit de invalshoek van de invloed die films hebben op de publieke opinie.

Kaarten winnen?
Nursing geeft 5x2 kaarten weg voor de première op donderdag 9 februari in de Amsterdamse bioscoop Tuschinski. Wil jij daar naartoe? Stuur dan een mailtje met je naam, adres en functie o.v.v. 'The End' naar nursing@reedbusiness.nl / Let op: de dresscode is Black Tie.

Ga voor meer informatie over het filmfestival naar de website en bekijk het programma.

Redactie Nursing.nl

Gerelateerde tags

Eén reactie

  • no-profile-image

    piet van dijk

    als ik de tickets win ga ik een zwarte stropdas kopen,
    als ik de tickets niet win ga ik in plaats van die zwarte das zelf de tickets kopen

Of registreer je om te kunnen reageren.