Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Filmpje: Thuiskomen

De film Thuiskomen vertelt het verhaal van een man die noodgedwongen naar het verzorgingshuis moet. Hij bekijkt zijn nieuwe wereld van bingo, bloemschikken en gezamenlijke maaltijden met grote argwaan.

De film Thuiskomen verbeeldt een problematiek die iedereen herkent. Voor (toekomstige) bewoners en zorgpersoneel is de film een middel om thema’s als verlies, eenzaamheid en vooroordelen bespreekbaar te maken. Hiervoor is de dvd voorzien van een gesprekshandleiding. Ga voor meer informatie naar www.thuiskomendefilm.nl

In Nursing mei kun je een exemplaar van de dvd winnen. Abonnee worden?

Redactie Nursing.nl

Gerelateerde tags

2 reacties

Of registreer je om te kunnen reageren.