Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Oproepje: besparingstips voor verpleegkundigen gezocht

Bezuinigingen. Je kunt het woord vast niet mee horen, maar we hebben er allemaal mee te maken.
Oproepje: besparingstips voor verpleegkundigen gezocht

Voor een artikel is de redactie van Nursing op zoek naar de leukste/ludiekste/interessantste besparingstips voor verpleegkundigen. Ben jij bezig met een project op jouw afdeling waardoor duizenden euro's worden uigespaard? Of heb je gewoon een leuke tip? Mail 'm naar nursing@reedbusiness.nl o.v.v. 'besparing' en wie weet nemen we contact met je op voor een artikel.

Redactie Nursing.nl

Gerelateerde tags

Eén reactie

  • no-profile-image

    ilona

    andere kranen en zeepautomaten om ziekenhuisinfecties te voorkomen. Draaiknoppen moeten verwisseld worden met voetknoppen. Zeepautomaten die je met de hand in moet drukken. Prullenbakken die in een aanrechtkastje zitten. Zo niet hygienisch

Of registreer je om te kunnen reageren.