Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Oproep: voel jij je weleens onveilig op de werkvloer?

Ben je wijkverpleegkundige en vind je het wel eens eng om alleen op pad te gaan naar die ene cliënt? Of voel jij je wel eens bedreigd als je thuis bent bij een cliënt, alleen?
Oproep: voel jij je weleens onveilig op de werkvloer?

Nursing is dringend op zoek naar ervaringsverhalen van (wijk)verpleegkundigen die te maken hebben (gehad) met een onveilig gevoel of agressie in de thuissituatie. Uiteraard mag dit anoniem! Heb je interesse, geef dan kort aan wat jouw ervaring is. Dan neemt de redactie contact met je op. Je reactie is onderaan deze oproep welkom, maar je kunt ook mailen naar marloes.oelen@reedbusiness.nl.

Marloes Oelen

2 reacties

  • L.S. van Dedem

    Tegen de criminele patient die 'ondergedoken' zit alsmede tegen de onverlichte boerderij zou ik bezwaar aan tekenen bij mijn baas. De boer laat maar een lamp installeren en de crimineel zou er beter aan doen zich bij de politie te melden. U houdt op deze wijze onveilige situaties in stand.

  • Anneke hansma

    Als verzorgende IG heb ik 8 jaar in de thuiszorg gewerkt. Ik heb mij meerdere keren onveilig gevoeld in meerdere situaties. Bv: Het bezoeken van cliënten in de avond dienst op een boerderij achteraf waarbij je via een achterdeur naar binnen moet waar geen verlichting is.
    Bezoeken van een cliënt met een criminele achtergrond, in een achteraf woning, die benoemt dat hij ondergedoken zit en waarbij regelmatig bezoek over de vloer komt uit dat circuit.

Of registreer je om te kunnen reageren.