Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Toets 2 Nursing Challenge: palliatieve zorg

Maak hier de tweede toets van de Nursing Challenge 2013 over palliatieve zorg.
Toets 2 Nursing Challenge: palliatieve zorg
  • Deze toets van de Nursing Challenge bevat pittige vragen. Je hebt maar twee kansen om de toets te maken! Houd hier rekening mee en pak er voor de zekerheid literatuur bij, zoals het boek Palliatieve zorg door verpleegkundigen van Reed Business Education, of het artikel 'Palliatief redeneren' uit Nursing april. Zo kun je feitjes die je niet weet opzoeken. Heb je Nursing april niet? Neem dan een abonnement en vraag het nummer alsnog aan.

  • De kennistoetsen van de Nursing Challenge worden zorgvuldig samengesteld door E-Nursing. E-nursing is geaccrediteerd door de Accreditatiecommissie Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden, wat betekent dat wanneer je een cursus hebt gevolgd bij E-nursing, de accreditatiepunten bijgeschreven zullen worden in het Kwaliteitsregister van de V&VN. Voor iedere toets van de Nursing Challenge ontvang je 2 accreditatiepunten.

Ga direct naar de toets. De laatste toets telt! Dus ben je voor de eerste toets geslaagd, bedenk je dan goed of je het er nog eens op wilt gokken voor een beter resultaat. Ben je gezakt, dan spreekt voor zich dat je de toets nog eens probeert. De goede en foute antwoorden krijg je niet direct te zien.

Nienke Berends

Of registreer je om te kunnen reageren.