Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Welk type is jouw stagiaire? Bestel de poster!

Waarom durft die ene stagiaire die simpele handeling nog steeds niet zelfstandig te doen? En begint een ander als een kop zonder kop mensen te wassen, zonder eerst na te denken? Grote kans dat dit te maken heeft met verschillen in hun leerstijl.
Welk type is jouw stagiaire? Bestel de poster!
Foto: Wim van Ophem

Nursing zette voor Nursing september vier typen stagiaires en hun ‘kenmerken’ op een rij. Deze typen zijn gebaseerd op de leerstijlen van Kolb: de doener, beslisser, denker en bezinner. In het artikel geven deskundigen tips voor de begeleiding van ieder type.

Bestel de poster

Wil je een samenvatting van deze profielschetsen ontvangen om op te hangen, mail dan naar nursing@reedbusiness.nl o.v.v. ‘poster stagiaires’. Je ontvangt dan een versie die je zelf kunt printen op A3-formaat. Wil je het volledige artikel lezen, neem dan een abonnement op Nursing en vraag het nummer alsnog aan.

Foto

  • Welk type is jouw stagiaire? Bestel de poster!

Nienke Berends

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.