Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Leer alles over huidaandoeningen

Ontstekingen, jeuk, verkleuringen, schilfering, uitdroging of haaruitval. Meer dan twee miljoen Nederlanders hebben een huidaandoening. Wat kun jij betekenen voor patiënten met een huidaandoening? Kom op 28 januari tijdens de 2e editie van de Dag van de Huidproblematiek.
Leer alles over huidaandoeningen

Tijdens de Dag van de Huidproblematiek komen zowel in de plenaire sessie als in de workshops verschillende huidaandoeningen aan bod. Denk aan constitutioneel eczeem: hoe ga je om met patiënten met deze aandoening en ontdek het verschil tussen een aantal crèmes en zalven. Ook jouw rol als verpleegkundige bij de pathofysiologie van de diabetische voet en comorbiditeit komt aan bod. En hoe begeleid je patiënten met huidkanker? Verder kom je tijdens dit congres meer te weten over huidafwijkingen bij de donkere huid, huidproblemen bij ouderen en huidproblemen bij complexe wonden.

Nieuw in het programma: psychodermatologie

Bij ongeveer een derde van de patiënten met een huidaandoening is er sprake van psychologische of psychiatrische problematiek. Tijdens een plenaire lezing krijg je inzicht in de psychodermatologie. Hierdoor kun je als verpleegkundige bepaalde signalen beter herkennen en proactief hierop anticiperen.

Vroegboekkorting

Maak gebruik van de vroegboekkorting tot 7 januari en bespaar dertig euro. Meld je snel aan! Klik hier voor meer informatie.

Laura Jansen

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.