Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Oproep: Heb jij een collega die niet goed functioneert?

Voor een artikel in Nursing zijn we op zoek naar verpleegkundigen die te maken hebben (gehad) met een disfunctionerende collega en die daarover willen vertellen in Nursing.
Oproep: Heb jij een collega die niet goed functioneert?

Heb jij een collega die regelmatig communicatieproblemen heeft met collega's of cliënten? Een collega bij wie je verslavingsproblemen of fraude vermoedt? Of vormt het disfunctioneren van je collega een gevaar voor de patiëntveiligheid? Voor een artikel in Nursing zijn we op zoek naar verpleegkundigen werkzaam in thuiszorg of ziekenhuis die willen vertellen over hun ervaringen met een collega die niet goed functioneerde.

Mail de redactie

De ervaringen worden gebruikt voor een artikel in Nursing juni. Interesse om je verhaal te delen? Uiteraard kan je naam in het artikel worden gefingeerd, zodat je privacy gewaarborgd blijft. Mail beknopt je ervaring en gegevens naar marloes.oelen@reedbusiness.nl, dan nemen wij contact met je op.

Marloes Oelen

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.