Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Verpleegkundige interventies in de laatste levensfase

Kom naar het congres Palliatieve Zorgverlening en leer wat jouw rol is bij bestrijding van pijn en benauwdheid. Leer over eenvoudige en zeer effectieve complementaire interventies bij klachten in de mond, misselijkheid en obstipatie. Kom naar het congres Palliatieve Zorgverlening op 11 februari.
Verpleegkundige interventies in de laatste levensfase

Op de zesde editie van het congres Palliatieve Zorgverlening op 11 februari spreken toonaangevende deskundigen zoals Carlo Leget hoogleraar zorgethiek en begeleidingswetenschappen en bijzonder hoogleraar palliatieve zorg, longarts Sander de Hosson en specialis ouderengeneeskunde Margot Verkuylen. Zij gaan tijdens het ochtendprogramma in op onderwerpen als interventies bij benauwdheid, Advance Care Planning en ethische kwesties tijdens de laatste levensfase.

Workshops

In de middag zijn er diverse interactieve workshops die verdieping brengen, waaronder de workshop 'Complementaire zorg tijdens de Palliatieve fase'. In deze workshop leer je eenvoudige en effectieve complementaire interventies bij klachten in de mond, misselijkheid en obstipatie. Je kunt kiezen uit zes workshops. Klik hier om het hele programma te bekijken. Voor dit congres zijn 5 accreditatiepunten aangevraagd. Boek voor 15 januari en je ontvangt 30 euro vroegboekkorting.

Laura Jansen

Of registreer je om te kunnen reageren.