Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Download de Nursing-poster vrijheidsbeperking in het ziekenhuis

Beroepsvereniging V&VN ontwikkelde de handreiking ‘Vrijheidsbeperkende interventies in het ziekenhuis? Nee, tenzij…’ De risicosituaties die daarin staan genoemd hebben we, inclusief de aanbevolen interventies, op een poster gezet.
Download de Nursing-poster vrijheidsbeperking in het ziekenhuis
Foto: stockexchng

Op de poster vind je zes risicosituaties in het ziekenhuis: delirant gedrag, neiging tot verwijderen van medisch materiaal, valgevaar, weg- of onderuitglijden in stoel en bed, fysieke agressie, weglopen en dwalen. Per risicosituatie worden de preventieve, alternatieve en vrijheidsbeperkende interventies. Download nu een PDF van de poster en print hem uit voor in de zusterpost, medicijnkamer of waar je de poster ook op wilt hangen.

KLIK HIER OM DE POSTER TE DOWNLOADEN

Marloes Oelen

Of registreer je om te kunnen reageren.