Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Lijkt jouw verpleegkundige overdracht op die van collega's?

Aan de hand van deze infographic kun je je eigen verpleegkundige overdracht vergelijken met de resultaten uit het onderzoek naar de verpleegkundige overdracht van Nictiz en V&VN. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om kennis te maken met de beroepsstandaard eOverdracht. Het is leuker (én handiger) dan het lijkt!
Lijkt jouw verpleegkundige overdracht op die van collega's?

Infographic

Klik hier om de infographic te bekijken en je resultaten te vergelijken.

Verpleegkundigen ergeren zich aan gebrekkige overdracht

Bijna 70 procent van de (transfer)verpleegkundigen en verzorgenden ervaart knelpunten bij de verpleegkundige overdracht, zo blijkt uit een online enquête van Nictiz en V&VN onder 804 respondenten. Lees meer >>>

Laura Jansen

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.