Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Nursing Challenge 2017: de voorwaarden

Alleen abonnees kunnen meedoen aan de Nursing Challenge en om kans te maken op de prijzen, moet je vier toetsen maken en je abonneenummer invoeren. Meer voorwaarden vind je hier.
Nursing Challenge 2015: de voorwaarden

1. Om mee te doen aan de Nursing Challenge, moet je abonnee zijn
Alleen abonnees van Nursing kunnen meedoen. Om kans te maken op de accreditatiepunten en prijzen, moet je je abonneenummer invoeren. Zoek dus voordat je aan de slag gaat op E-Nursing je abonneenummer op. Deze vind je bijvoorbeeld op het cellofaan waarin Nursing naar je verstuurd wordt. 

2 Om kans te maken schitterende prijzen, moet je allevier de kennistoetsen maken.
De eerste toets vind je begin februari op www.nursing.nl/challenge of www.e-nursing.nl > 'Cursusoverzicht' > Challenge-toetsen.  

3. Voorwaarden rond het maken van de toetsen
De kennistoetsen van de Nursing Challenge worden zorgvuldig samengesteld door E-Nursing, bureau voor online zorgcursussen. Voor iedere toets krijg je 2 accreditatiepunten voor het Kwaliteitsregister V&V. Je hebt maar twee kansen om de toets te maken. Houd hier rekening mee en pak de bijbehorende Nursing, een kladblokje of passende literatuur bij. Zo kun je feitjes die je niet weet opzoeken. De laatste toets telt. Dus ben je voor de eerste toets geslaagd, bedenk dan goed of je wilt gokken op een beter resultaat. Ben je gezakt, dan spreekt voor zich dat je de toets nog eens probeert. Na het maken van de toets krijg je geen inzage in de juiste antwoorden. Over de uitslag van de toetsen wordt niet gecorrespondeerd.

Houd de nieuwsbrieven van Nursing in de gaten voor meer info en eventuele wijzigingen! Ontvang je onze nieuwsbrieven nog niet? Meld je aan. En volg je ons al op Facebook en Twitter?

Nienke Berends

Gerelateerde tags

3 reacties

 • Wilma Löhr

  Vreemd dat ik bij alle toetsen van de Nursing Challenge 26 van 30 vragen goed heb. Dus niet geslaagd.
  Je kunt niet inzien welke vraag je fout hebt ingevoerd, dat is niet erg leerzaam.

 • Elisa Kamper

  * accreditatiepunten

 • Elisa Kamper

  Is het ook mogelijk dit te doen als je nog in opleiding bent? De accredatiepunten zijn voor mij nog niet van belang, maar vind t wel interessant om te doen!

Of registreer je om te kunnen reageren.