Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Enthousiaste verpleegkundigen gezocht voor redactieadviesraad Nursing

Er is weer ruimte voor vers bloed in onze redactieadviesraad! Ben jij verpleegkundige, ben je bekend met Nursing en vind je het leuk om onze producten een paar keer per jaar kritisch onder de loep te nemen? Dan horen we graag van je!
Enthousiaste verpleegkundigen gezocht voor redactieadviesraad Nursing

De redactieadviesraad van Nursing (kortweg RAN) bestaat uit zo'n 8 tot 10 verpleegkundigen van alle leeftijden en uit alle lagen van het vak, die zo'n twee keer per jaar samenkomen met de redactie van Nursing in Amsterdam. Die bijeenkomsten zijn voor de redactie zeer waardevol: de RAN geeft ons ongezouten feedback op de artikelen van de laatste nummers, én beoordeelt onze online activiteiten. Daarnaast dragen de leden zelf artikelideeën aan, geïnspireerd op hun eigen dagelijkse praktijk. Los van de bijeenkomsten doen we soms een beroep op leden van de RAN om dingen te vragen, te sparren of om ideeën voor te leggen. Op dit moment is er plek voor 1 á 2 nieuwe RAN-leden.

Wat we zoeken:

  • Je bent verpleegkundige (of studeert nog) en bent bekend met de activiteiten van Nursing (dus het blad en/of de website etc);
  • Je zit boordevol ideeën, bent niet op je mondje gevallen en schroomt niet om kritisch naar onze producten te kijken (en dat ook aan ons te vertellen);
  • Je bent werkzaam in de algemene gezondheidszorg in het ziekenhuis of de thuiszorg; verpleegkundigen in de psychiatrie of verzorgenden hoeven dus niet te reageren. Op dit moment genieten mbo-opgeleide verpleegkundigen óf verpleegkundigen in de palliatieve zorg óf verpleegkundigen met nevenactiviteiten in het onderwijs de voorkeur, maar schroom niet om alsnog te reageren als je hier niet aan voldoet!

Geïnteresseerd?

Stuur een mailtje met je naam, leeftijd, functie, opleiding, woonplaats én motivatie naar nursing@reedbusiness.nl o.v.v. 'adviesraad Nursing'. Uiteraard ontvang je voor je bijdrage een kleine vergoeding, een abonnement op Nursing en gratis toegang tot alle artikelen op de site. De redactie van Nursing zit vlakbij station Amsterdam-Sloterdijk, en is gemakkelijk met zowel de auto als het OV te bereiken.

Nienke Berends

Of registreer je om te kunnen reageren.