Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Gratis naar Festival A perfect day!

Er is een nieuw zomerfestival waar je kunt genieten van eten, lifestyle, workshops en een indrukwekkende line-up van (inter)nationale topartiesten. Nursing geeft gratis kaarten weg!
Share a perfect day SAN-0012_1500x1500_v2.jpg

Share a Perfect Day is hét (nieuwe) zomerevent van 2016 speciaal voor vriendinnen, georganiseerd door Jumbo en Sanoma. Bezoekers kunnen genieten van eten, lifestyle, workshops en een indrukwekkende line-up van (inter)nationale topartiesten.

Topartiesten
Een hele dag samen doorbrengen met je vriendinnen of collega's én genieten van Kensington, Matt Simons, Douwe Bob, The Common Linnets, Nielson en Sunnery James? Dat kan op Share a Perfect Day. Donderdag 30 juni, vrijdag 1 juli en zaterdag 2 juli kun je je onderdompelen in vier thema-werelden: The City, The Beach, The Country en The Park. In elke wereld vind je het nieuwste op het gebied van gezond en lekker eten, health, beauty, lifestyle en shopping. Ook zijn er workshops over wonen, fotografie en carrière. 

Speciaal voor jou!
Nursing mag jou een gratis toegangskaart aanbieden voor Share a Perfect Day (twv 22,50 euro). Vriendinnen kunnen mee voor maar 10 euro. Ga naar shareaperfectday.nl en bestel kaarten. Let op: voer voor de vrijkaart de code Nursing SAPDNUR06782 in, en voor de vriendinnen/collega korting Nursing SAPDNUR0678. 

Wees er snel bij, want de actie loopt tot vrijdag 17 juni 24.00 uur!

                     Ook een leuke dag, maar dan gericht op het verpleegkundig vak, is de Nursing Experience, ons eigen event dat leuk, interessant en trendy in de verpleegkunde met elkaar verbindt. Dit jaar op 6 en 7 december in Ede. Kijk hier voor meer info >>>

Margot Hamel

3 reacties

 • Wipi

  Ik zou het wel speciaal vinden om met heel de klas naar nursing experience te gaan mbo verzorgende Ig

 • Nienke Berends

  Beste Bittertje, het is niet alleen voor vrouwen hoor, als man kom je er (terecht) ook binnen. De primaire doelgroep is echter wel de vrouw en haar vriendinnen.

 • Bittertje

  Wanneer een actie voor alle mannelijke verpleegkundigen? Alsof er alleen vrouwen de nursing lezen en of verpleegkundigen zijn.
  Zal wel een vorm van "positieve" discriminatie zijn.....
  Wel leuk voor de dames natuurlijk!

Of registreer je om te kunnen reageren.