Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Prijzen Nursing Challenge bekend

Doe mee aan de Nursing Challenge en maak kans op een Royal Relaxweekend voor twee, ter waarde van 399 euro.
S63 Fotolia_58297852_Subscription_Yearly_X.jpg
Foto: Fotolia

Wat is de Nursing Challenge?>>>

De Nursing Challenge is al op de helft, dus dat betekent dat we prijzen bekend gaan maken. Heb jij toets 1 en 2 met goed gevolg afgelegd? Houd dan het septembernummer van Nursing in de gaten, want daarin vind je het artikel behorend bij toets nummer 3. Wil je meedoen aan de Nursing Challenge, maar heb je geen abonnement op Nursing? Deze kun je hier afsluiten.

Winnaar

De winnaar van de Nursing Challenge wint een Royal Relaxweekend voor twee personen, ter waarde van bijna 400 euro. Een Royal Relaxweekend, dat is pure verwennerij. Niet alleen spendeer je twee nachten in één van de door jou uitgekozen klassehotels, maar je maakt er ook gebruik van alle wellnessfaciliteiten en krijgt daarbovenop ook een deskundige lichaamsbehandeling. Daarbij mag je als winnaar van de Challenge een jaar lang onbeperkt online cursussen volgen bij E-nursing, platform voor online zorgcursussen. Ook ontvangen jouw collega’s een e-learningpakket ter waarde van € 1000,- bij E-Nursing. 

Tweede prijs
Een luxueuze hotelovernachting voor twee personen, plus drie online cursussen naar keuze bij E-Nursing.   

Derde prijs
Een verrassingsdiner in een sterrenrestaurant voor twee personen, plus twee online cursussen naar keuze bij E-Nursing.  


>Meer informatie over de Nursing Challenge>>>
 
>Toets nummer 1 over palliatieve zorg>>>
 
>Toets nummer 2 over oncologie>>> 
>Toets nummer 3 over wondzorg>>>
 

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.

Nursing is een uitgave van Bohn Stafleu van Loghum, onderdeel van Springer Media B.V.
Voorwaarden