Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Oproep: wie is jouw favoriete vrijwilliger?

Binnenkort komt er in Nursing een portrettenreeks van verpleegkundigen met hun favoriete vrijwilligers. Werk jij samen met een vrijwilliger die je voor geen goud zou willen missen?
thumbs up2.jpg
Foto: Pixabay

Ze doen huishoudelijke klusjes, nemen cliënten mee op stap, bieden een luisterend oor… Vrijwilligers in de zorg zijn goud waard! Wie is jouw favoriete vrijwilliger? Iemand die jouw werk verlicht of die een glimlach tovert op het gezicht van jouw cliënt? Lijkt het je leuk om samen met hem of haar in Nursing te staan? Stuur dan een e-mail naar nursing@bsl.nl o.v.v. ‘favoriete vrijwilliger’. Zet er duidelijk je naam, leeftijd, functie en woonplaats bij, en vermeld kort waarom jouw vrijwilliger een plekje in de spotlights verdient. 

Francine Aarts

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.