Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Zusterschoeisel

Wit hoeft het allang niet meer te zijn. Maar er lekker op kunnen lopen is voor veel van ons een must. We maken immers genoeg kilometers.
Zusterschoeisel

Op de website ziekenhuisforum.nl is al enige tijd een topic bezig over ziekenhuisklompen. Alle merken en modellen worden er besproken. Bij mij passeerden al vele gympen de revue, van zilver tot roze. Maar na menig ongeluk met sondevoeding, braaksel, drainvocht en bloed waren ze toch niet erg handig. Moeilijk schoon te houden ook. 
 
Op de OK weten ze het al heel lang: siliconen/rubber klompen. Ik was er één van de eersten mee, maar bij ons op de afdeling zijn ze nu toch ook een hype geworden. Collega’s en ik lopen in de meest vrolijke kleuren van deze ‘krokodillen’. Wel of niet ‘gepimpt’ met de daarbij behorende jibbitz, rubberen figuurtjes die je in de gaatjes kunt drukken.

Ikzelf heb felle paarse met per voet één zonnebloem en twee vlinders. Het lokt vooral reacties uit van de kindjes die er maar wat graag aan zitten te frunniken. En vandaag heeft het zelfs een autistisch kindje tot contact gebracht…

Wat vind jij: hippe vrolijke klompen of juist gewoon steriel wit?

Noortje Sprengers

Gerelateerde tags

2 reacties

 • no-profile-image

  Rinda

  Schoenen moeten lekker lopen en makkelijk schoon te maken zijn en niet al te onderhoudsgevoelig zijn!

  Kleur!? Lekker boeie!

 • no-profile-image

  miranda

  Hoe meer kleur hoe beter, je hebt immers al een vrij saai pak aan (in ons zkh hebben vpk een wit pak aan).
  Maar het belangrijkste vind ik wel, dat het goed moet lopen.

Of registreer je om te kunnen reageren.