Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Eind goed, al goed: mijn allerlaatste blog

Jammer dat ik vandaag mijn allerlaatste blog schrijf. Dat heeft een reden: ik ben geen student meer want vorige week geslaagd voor mijn opleiding! En daar ben ik natuurlijk heel blij mee. Vanaf juli ga ik aan de slag als wijkverpleegkundige.

Iedere week bedacht ik nieuwe onderwerpen voor mijn blogs. Onderwerpen die mij bezighielden en waarvan ik hoopte dat ze jullie interesseerden.

Ik vond jullie reacties erg leerzaam om te lezen. Er werden discussies gevoerd waaruit bleek dat jullie wel degelijk een sterke mening hadden en ook vaak van mening verschilde. Het is goed om ideeën met elkaar uit te wisselen en dit ging er soms behoorlijk pittig aan toe.

Dit vertelt mij dat de bezoekers van de site verpleegkundigen zijn met verschillende expertise, verschillende invalshoeken en dat jullie vooral unieke mensen zijn. Al deze mensen hebben één overeenkomst. Het zijn verpleegkundigen die serieus met hun vak bezig zijn en hun stem durven te laten horen! Het zijn mensen die sterk in hun schoenen staan en die net die extra draai aan hun vak willen geven.

Wees trots op jezelf! Trots op wat je bereikt hebt, al zit het niet altijd mee. Denk dan eraan dat je er nooit alleen voor staat. Er zijn blijkbaar altijd collega’s die jouw mening delen, want dat blijkt wel uit sommige reacties.

Ik wil iedereen bedanken voor het lezen van mijn blogs en het geven van reacties. Vaarwel collega’s, het ga jullie goed! Want jullie doen het goed!

Top-5 blogs die het meeste reacties kregen:
1. Werken met kerst
2. Griepprikken geven
3. Geriatrie is saai?
4. Anatomie en fysiologie, zoek dat zelf maar uit!
5. Het MRSA-beleid: je maintiendrai

Suzan Senczuk

11 reacties

 • no-profile-image

  buy winstrol

  Klinkt goed, ik wil graag uw blog te lezen, net toegevoegd aan mijn favorieten;)

 • no-profile-image

  appliance repair Huntington Beach

  I needed to thank you for this great learn!! I definitely enjoying each little bit of it I've you bookmarked to take a look at new stuff you put up

 • no-profile-image

  appliance repair West Hollywood

  Aardige post. Ik dacht dat ik struikelde op uw blog en wilde zeggen dat ik echt heb genoten van het surfen uw blog berichten. In ieder geval zal ik u te abonneren op je feed en ik hoop dat je snel weer te schrijven!

 • no-profile-image

  Spotnet

  Ik heb www.nursing.nl gevonden via startpagina Mooi gemaakt! Ik hoop zelf ook zo een site te maken.
  Hoe heb je dit gemaakt?

  Groetjes,
  Henny uit Purmerend

 • no-profile-image

  webpromote

  Ten slotte, ik heb wat ik zocht! Ik zeker genieten van elk klein beetje van. Blij dat ik struikelde in dit artikel! glimlach Ik heb je gered te checken nieuwe dingen die je post.

 • no-profile-image

  Willy Luiken

  Suzan
  Jammer dat we niet meer van je blogs kunnen genieten. Ik heb ze altijd met veel plezier gelezen. Maar natuurlijk van harte gefeliciteerd met je afstuderen en heel veel geluk in je nieuwe baan en met alles wat je verder gaat doen.
  Willy

 • no-profile-image

  Monica

  Hoi Susan,
  Van harte gefeliciteerd met je diploma!
  We kunnen elkaar een handje geven, want ik ben ook net klaar met verpleegkunde niv. 4. Binnenkort (22/6) krijg ik m'n diploma.
  Afijn veel succes met je werk en alles wat te maken heeft met ons mooie en veelzijdige beroep!
  Groetjes van Monica

  Ps. Ik zal je blogs missen...

 • no-profile-image

  Linda

  Suzan,
  Van harte gefeliciteerd met je diploma! Super :) Ik hoop dat ik volgende week net als jou kan zeggen dat ook ik mijn diploma gehaald heb ;)
  Veel succes met je baan als wijkverpleegkundige!

 • no-profile-image

  Annemiek

  Proficiat met je slagen!

 • no-profile-image

  Jos

  Suzan, van harte! Je hebt - als wijkverpleegkundige -p een geode beorpeskeuze gemaakt! EN je blogs gaven altijd een frisse kijk op het student zijn. Hopelijk pakt je opvolger het even goed op!

 • no-profile-image

  Gerdien

  Ha Suzan,

  Inderdaad jammer dat dit je laatste blog is. Ik las ze altijd graag! :-) Maar de reden waarom je stopt -nl. dat je nu klaar bent met de opleiding- is natuurlijk geweldig!

  Heel veel succes straks in je werk als wijkverpleegkundige.

  Groetjes,
  Gerdien

Of registreer je om te kunnen reageren.