Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

De Grote Uitdaging

Tromgeroffel op de redactie van Nursing… Want het is zover, de nieuwe kennistoetsen voor de Nursing Challenge 2011 staan online! Maak kans op die felbegeerde titel Nursing Verpleegkundige van het Jaar en win een fantastische reis.

Deelname aan de Nursing Challenge betekent dat je drie online kennistoetsen met goed gevolg moet afronden. Het gaat om toetsen met vragen over anatomie en fysiologie, klinisch redeneren en de verpleegkundige praktijk. Je hebt tot eind oktober de tijd om ze te maken.

Nursing biedt iedere verpleegkundige de gelegenheid om mee te doen, omdat we het belangrijk vinden dat jij met plezier je vakkennis bijhoudt. Mocht je niet tot de beste van het land behoren, dan is het misschien fijn te weten dat je voor iedere toets accreditatiepunten kunt verdienen voor het kwaliteitsregister V & V. En daar zijn wij dan ook weer trots op. Stiekem weten wij best dat verpleegkundigen er niet zo van houden om in de spotlights te staan, maar daar moet maar eens verandering in komen. Kom uit de schaduw en wees trots op je vak en wie je bent. Ga de grote uitdaging aan! Wie weet ontmoeten wij elkaar op de finale van de Challenge, tijdens het Nursing Event op 8 december in de Reehorst in Ede.

Houd Nursing vanaf nu scherp in de gaten voor meer informatie over de Challenge. Of surf naar www.nursing.nl/challenge.

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.