Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Lucia de Berk

In dit dossier verzamelt Nursing oude en nieuwe, achtergronden en blogs rond Lucia de Berk. Over de zaak, haar vrijlating, haar boeken en de film.

Lucia de Berk

 • <p>Metta de Noo met Lucia de Berk na diens vrijspraak in 2010</p>

  Lucia-redder Metta de Noo steunt Jansen Steur

  Ernst Jansen Steur, de tot drie jaar cel veroordeelde ex-neuroloog, krijgt steun van Metta de Noo, die eerder Lucia de Berk uit de gevangenis kreeg.

 • Fotogalerij: première film Lucia de B.

  Fotogalerij: première film Lucia de B.

  Vanaf aanstaande donderdag draait 'ie in de bioscoop: de speelfilm over Lucia de Berk. Bekend Nederland mocht gisteren alvast een kijkje nemen.

 • Ariane Schluter: ‘Ik voelde de verantwoordelijkheid om Lucia recht te doen’

  Ariane Schluter: ‘Ik voelde de...

  Zondag was de feestelijke première al en vanaf donderdag kan ook het grote publiek de film 'Lucia de B.' op het witte doek bewonderen. Actrice Ariane Schluter kroop in de huid van Lucia en Nursing sprak haar over deze spraakmakende rol.

 • Trailer film Lucia de B. online

  Trailer film Lucia de B. online

  De officiële trailer van de speelfilm over Lucia de Berk staat online. Vanaf 3 april is de film Lucia de B. te zien in de bioscoop.

  5
 • no-image

  Blog Annabeth: ‘Onder de indruk van Lucia’

  Annabeth ging voor het eerst naar de Nursing Experience. Na een dag vol workshops kwam ze vol inspiratie thuis. En ze is blij dat ze het interview met Lucia de Berk kon bijwonen.

 • 5 waarschuwingen van Lucia de Berk

  5 waarschuwingen van Lucia de Berk

  Oud-verpleegkundige Lucia de Berk waarschuwde tijdens de Nursing Experience ruim 1000 aanwezige verpleegkundigen. Waarvoor?

  1
 • no-image

  Staande ovatie voor Lucia de Berk op Nursing...

  De Haagse oud-verpleegkundige Lucia de Berk ontving na haar verhaal op de Nursing Experience een staande ovatie van ruim 1000 verpleegkundigen.

  3
 • Lucia de Berk eregast op Nursing Experience

  Lucia de Berk eregast op Nursing Experience

  De Haagse oud-verpleegkundige Lucia de Berk is eregast op de Nursing Experience, op 3 en 4 december in de Reehorst in Ede.