Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Florence Nightingale Instituut (FNI) viert 20-jarig jubileum

Vandaag viert het Florence Nightingale Instituut (FNI), kenniscentrum voor de geschiedenis van de verpleging en verzorging, haar 20-jarig bestaan.

Foto

  • Tot eind 2012 was het FNI met een eigen museum gevestigd in Zetten. Daarna koos het instituut voor een nieuwe koers om het erfgoed en daarmee de geschiedenis van de zorg fris en actueel te houden. Op de Dag van de Verpleging lanceert het FNI het nieuwe online kenniscentrum met virtueel museum. Meer over het FNI: www.fni.nl of @FNInl

    Tot eind 2012 was het FNI met een eigen museum gevestigd in Zetten. Daarna koos het instituut voor een nieuwe koers om het erfgoed en daarmee de geschiedenis van de zorg fris en actueel te houden. Op de Dag van de Verpleging lanceert het FNI het nieuwe online kenniscentrum met virtueel museum. Meer over het FNI: www.fni.nl of @FNInl

    Foto: FNI

Nienke Berends

Of registreer je om te kunnen reageren.