Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Fotoreportage: Rutte opent Dag van de Verpleging

Minister-president Mark Rutte opende gisteren de Dag van de Verpleging in het Rijnland Ziekenhuis in Leiderdorp met het hijsen van de historische vlag van het Florence Nightingale Instituut. Bekijk de fotoserie.

Foto

 • Minister-president Mark Rutte helpt V&VN-voorzitter Henk Bakker met het hijsen van de 50 jaar oude vlag van de Dag van de Verpleging van het Florence Nightingale Instituut.

  Minister-president Mark Rutte helpt V&VN-voorzitter Henk Bakker met het hijsen van de 50 jaar oude vlag van de Dag van de Verpleging van het Florence Nightingale Instituut.

  Foto: Michel ter Wolbeek
 • Rutte kreeg een rondleiding op de geriatrische trauma-unit van het ziekenhuis. Hij sprak met patiënten en verpleegkundigen.

  Rutte kreeg een rondleiding op de geriatrische trauma-unit van het ziekenhuis. Hij sprak met patiënten en verpleegkundigen.

  Foto: Michel ter Wolbeek
 • In zijn speech bedankte Rutte alle verpleegkundigen in Nederland. 'Dank jullie wel, voor het feit dat jullie niet alleen van negen tot vijf, maar ook op de meest ingewikkelde tijden werken in ploegendiensten. Dank jullie wel voor het vakmanschap.'

  In zijn speech bedankte Rutte alle verpleegkundigen in Nederland. 'Dank jullie wel, voor het feit dat jullie niet alleen van negen tot vijf, maar ook op de meest ingewikkelde tijden werken in ploegendiensten. Dank jullie wel voor het vakmanschap.'

  Foto: Michel ter Wolbeek
 • De verpleegkundige adviesraad (VAR) van het ziekenhuis is gisteren officieel geïnstalleerd.

  De verpleegkundige adviesraad (VAR) van het ziekenhuis is gisteren officieel geïnstalleerd.

  Foto: Michel ter Wolbeek
 • Fotoreportage: Rutte opent Dag van de Verpleging
  Foto: Michel ter Wolbeek

Marloes Oelen

Gerelateerde tags

Eén reactie

 • novajohn

  Jammer dat we anno 2016 nog blij kunnen zijn met een MP die de vlag hijst!
  Ik zou zeggen laten we eens echte keuzes maken regering door te luisteren naar het volk!

Of registreer je om te kunnen reageren.