Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Britse chipsfabrikant boos op hartstichting

LONDON - Britse chipsfabrikanten zijn in hun wiek geschoten over een spotje van de Britse hartstichting, waarin de consumptie van een zakje chips wordt vergeleken met het drinken van bijna vijf liter bakolie per jaar.

 

Dat meldt Elseviers’s Voedingsmiddelen Industrie. De chipsfabrikanten zijn vooral boos omdat de Britse hartstichting het doet voorkomen of zij zich niets aantrekken van de gezondheid van mensen. Zij vinden zelf dat zij druk bezig zijn om de snacks gezonder te maken. De brancheorganisatie van chips- en nootjesmakers vindt de campagne van de hartstichting dan ook 'feitelijk onjuist en misleidend.’

 

Redactie Nursing

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.