Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Sollicitatietips

Voor gerichte adviezen en handige tips bij het solliciteren is er het boek: 'solliciteren is werken'. Hoe moet je digitaal sollicteren of een cv opstellen? In dit boek vind je moeiteloos de antwoorden.
SollicitatietipsSolliciteren is werken bevat handige invullijsten die leiden tot een scherp beeld van sterke en zwakke kanten, capaciteiten en wensen. Het helpt je bij het verkennen van de arbeidsmarkt, waaronder de juiste manier van netwerken. Het geeft tips voor het werken met de telefoon, open solliciteren, reageren op advertenties en digitaal solliciteren. Uiteraard gaat het boek in op het schrijven van effectieve brieven en samenstellen van gerichte cv's.

Ga naar het dossier solliciteren

Redactie Nursing.nl

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.