Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

UMCG beste Leerbedrijf van Nederland

GRONINGEN - Het UMCG is uitgeroepen tot het Beste Leerbedrijf van Nederland in 2006. Een jury van werkgevers, werknemers en
koepelorganisatie OVDB maakte dit gisteren vandaag bekend.

Het UMCG onderscheidt zich volgens de jury van het OVDB (een kenniscentrum voor leren in de praktijk onder andere in de zorg) op een bijzondere manier met eigen initiatieven voor opleidingen en praktijkleren. De jury roemt het feit dat het UMCG een duidelijke visie heeft op opleiden.
 
Leerplaatsen
Verder is de jury vol lof over de kwaliteit van de leerplaatsen, de innovatieve manier waarop deze zijn geïntegreerd in de bedrijfsvoering en de begeleiding die het UMCG aan de deelnemers geeft . Het UMCG heeft de betrokken opleidingen gebundeld in aparte organisatieonderdeel: het Wenckebach Instituut.
 
Praktijkleren
De prijs voor het Beste Leerbedrijf, die bestaat uit een koperen bokaal en een cheque van 2500 euro, is in 1996 ingesteld. Het doel ervan is het praktijkleren te stimuleren en onder de aandacht te brengen.
 

Redactie Nursing

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.