Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Vakbonden actualiseren beroepscode V&V

ZOETERMEER - De gezamenlijke beroepscode voor Verpleging en Verzorging van vakbonden ABVAKABO FNV en CNV Publieke Zaak is geactualiseerd.

 

De eerste beroepscode stamt uit de jaren negentig. Door nieuwe ontwikkelingen in de afgelopen jaren was de beroepscode aan een nieuw jasje toe. De beroepscode is leesbaarder geformuleerd en er staan nieuwe voorbeelden in, die beter passen bij de hedendaagse zorg.

Studieochtend
Op vrijdag 20 oktober neemt de Directeur Generaal Volksgezondheid bij het ministerie van VWS, ingenieur De Goeij, de beroepscode in ontvangst. De overhandiging vindt plaats tijdens een studieochtend met als thema het gebruik van de beroepscode in de dagelijkse praktijk.


Redactie Nursing

Of registreer je om te kunnen reageren.