Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Computeren voor een slanke lijn

Kinderen kunnen nu aan hun conditie werken en zelfs afvallen terwijl ze een computerspel spelen. Het nieuwe Step2Step fitnessapparaat daagt ze hiertoe uit.

 
Met het Step2Play apparaat worden kinderen aangemoedigd om te fitnessen, omdat het direct bevestigd is aan een spelcomputer van het kind. Het spel kan alleen gespeeld worden als de speler een constant fitnesstempo aanhoudt en stopt zodra de speler inactief is.
 
Tot twaalf jaar
Omdat het systeem alleen de speler beïnvloedt en niet het spel zelf, kan het worden toegepast op ieder Playstation spelletje. Twee spelers kunnen verschillende ‘steps’ gebruiken als ze tegen elkaar spelen. Het fitnessapparaat is bedoeld voor kinderen tot twaalf jaar.
 

Redactie Nursing

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.