Gratis nieuwsbrief Meld je aan voor de gratis e-mail nieuwsbrief van Nursing, TvV en TvZ. Klik hier

Verpleegkundigen extra verwend

Omdat het vandaag Nationale Verwendag is worden de verpleegkundigen in vier Haagse ziekenhuizen extra verwend. 

Zorgverzekeraar Azivo bezoekt vier verschillende ziekenhuizen in de regio Den Haag. Verplegend personeel van het Haagse Bronovo Ziekenhuis, het Haga Ziekenhuis, het Medisch Centrum Haaglanden en ´t Lange Land Ziekenhuis in Zoetermeer, worden door Azivo in het zonnetje gezet.
 
Boek Verwenzorg
Directeur Fred van den Heuvel deelt samen met de ambassadeur van de Verwenzorg, Joke Zwanikken-Leenders, het boek ´Verwenzorg, gewoon doen!´ aan alle verpleegkundigen uit. Het boek is een uitgave van Elsevier Gezondheidszorg. 
 
Chronische zorg
Elk jaar wordt tijdens de Week voor de Chronisch Zieken de Nationale Verwendag georganiseerd. Op deze dag zetten zorgverleners en vrijwilligers mensen die chronische zorg nodig hebben in het middelpunt van de belangstelling. Azivo Zorgverzekeraar wil op deze dag juist de ´verwenners´ zelf de aandacht geven die zij verdienen.
 

Redactie Nursing

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.